Qué fer aquesta tardor a Mataro? Cartellera de Cinema


Les estrenes de cinema a Mataró  d’aquesta tardor són però que molt suculentes… Des de tornades com la de Star Wars o el Dr. Robert Langdon protagonista del  “Codigo Da Vinci”; a arribades com “La llegada” en aquest cas d’extraterrestres…

Snowden (14 Octubre 2016)

Basada en el llibre The Snowden files. The inside story of the world’s most wanted man, aquesta pel·lícula tracta sobre Edward Snowden, qui treballa per la NSA i la CIA. Després de deixar tots dos treballs, acaba filtrant uns documents secrets que revelen una informació valuosa sobre la NSA. Això causa una revolada mundial, ja que revela una trama d’espionatge per part del govern.

Amb Joseph Gordon-Levitt com a actor protagonista, i recolzat per l’estel emergent Shailene Woodley, aquesta pel·lícula tracta un dels temes més candents d’aquesta dècada.

Podem estar segurs que no ens estan espiant en aquest moment? I si mentre llegeixes això, t’estic mirant fixament com a panses de llegir el text i solament et detens a mirar la fotos? Per descomptat si estàs fent això, no sabràs que t’estic espiant.

Inferno (14 Octubre 2016)

El professor Robert Langdon torna amb la seva tercera aventura en la gran pantalla després del codi Dóna Vinci i Ángeles i dimonis. Aquesta adaptació de l’obra homònima de Donen Brown narra com el famós professor haurà de seguir un rastre de pistes ocultes introduint-se al fosc món creat per Dante Alighieri en la seva obra Divina Comèdia.

La gran quantitat d’adeptes a aquesta saga de llibres fa presagiar que almenys tindrà una bona cobertura en taquilla. Per a aquesta pel·lícula el director Ron Howard, comptarà amb l’habitual protagonista d’aquests lliuraments, Tom Hanks, i a més amb altres actors de renom com Felicity Jones, Ben Foster, Irrfan Khan o Omar Sy.

Assumeix-ho, el teu tampoc t’has llegit la Divina Comèdia encara que és molt “cool” parlar d’ella.

La llegada (18 Noviembre 2016)

La crítica nord-americana s’ha encarregat d’enaltir-la i crear una altes expectatives per a la seva estrena a Europa. I és que aquesta no és una típica pel·lícula de ciència ficció, ja que compta amb una perfecta execució cinematogràfica i un estètica envolupant.

Aquest film tracta de captivar-nos no solament amb les seves històries sinó també amb les seves imatges, com ja fes 2001: Una odissea de l’espai de Stanley Kubrick. A més l’actriu Amy Adams, ja comença a sonar en les travesses dels propers Oscars per la seva interpretació en aquesta pel·lícula.

Un total de 12 naus extraterrestres arriben al nostre planeta. Una experta lingüista i un matemàtic són els encarregats pel govern per intentar desxifrar el missatge que envien als ciutadans de la Terra. Conforme va aprenent a comunicar-se amb ells, comença a patir una sèrie de flashbacks que seran clau a l’hora de conèixer la raó de la seva arribada.

El dia que els extraterrestres plantis la seva nau al nostre planeta, poden donar per segur que quan es vagin es portaran les naus plenes de #grafiti cutres i aquest fang característic que plou quan acabes de rentar el cotxe.

Rogue One: Una historia de Star Wars (16 Diciembre 2016)

Aquest any tornem a tenir pel·lícula de Star Wars, i és que des que Disney es fes amb els drets de la saga, ens trobem amb cada vegada més dates marcades al calendari amb nous lliuraments, com ja ocorregués amb elcapítulo VII l’any passat.

Aquesta vegada no seguirà el fil narratiu principal, sinó que aquesta història transcorre entre els capítol III i IV, és a dir entre el final de la nova trilogia i el principi de la primera. En definitiva, un caos absolut.

Jyn Erso, una problemàtica recluta rebel, serà l’encarregada per la Senadora de robar els plànols d’un nou arma que està creant l’enemic, l’Estel de la Mort. A més s’enfronten a un nou i temut Lord Sith, el seu nom és Darth Vader.

Deixa el teu comentari